Zeynep Güzel den 07-09-2018
    Næring til læring

Endnu mere fokus på sundhed, ernæring og trivsel på skolen.
    Skolens kostpolitik er revideret og det betyder, at nye tiltag er sat i gang. Tidlig indsats i forhold til kosten er vigtigt, da kost har en betydning for børns udvikling og læring. Derfor vil vi som skole være med til at løfte ansvaret hvad angår vores børns sundhed samt trivsel. Vi vil som skole gerne bidrage ved at;
    • Sørge for bevidsthed omkring sund kost og levevis i blandt eleverne.
    • Forny kantinens madplan, således at der fremover serveres sund, varieret og ernæringsrig kost.
    • Indfør en endnu strengere nul-sukker-politik på skolen, dvs. heller ikke kager eller andre usunde ting til fødselsdage. (Dog er klassefest og andre skolearrangementer en undtagelse).
    • Arbejde med flere sundhedsprojekter på forskellige klassetrin, ex Aktiv Året Rundt, Sundhedsuge m.m.

Det skal bemærkes, at vi som skole ikke er på diæt. Målet med tiltagene er, at gøre vores elever bevidste omkring sund og varieret kost, og dermed skabe sunde rammer for dem.
    Sammen kan vi formå meget, så I som forældre må også arbejde videre med det derhjemme.

Kantinens ugentlige madplan og prisliste kan findes under punktet Kantine (under Informationer på hjemmesiden).

Ros Privatskole

Seyfullah Korkmaz den 27-08-2018