Ros Privatskole Værdigrundlag

Skolen er en dansk friskole med muslimske værdier. Eleverne møder det i praksis ved at der er afsat tid af til morgensamling samt bøn i skemaet, således at dem der ønsker det kan bede deres bøn.

Skolen skal være et rart sted at være både for børn og voksne og derfor lægges der stor vægt på:

• Tryghed: Det er grundlag for en god trivsel, læring og udvikling, at eleverne føler sig trygge. Man skal passe på hinanden.
  • Ansvarlighed: Alle har ansvar for at behandle hinanden ordentligt og gribe ind, hvis det modsatte sker.
  • Anerkendelse: Der er plads til forskellighed og man skal respektere hinanden, således at der kan skabes et godt fælles miljø.
  • Faglighed: Alle har evner og ambitionen er at udnytte disse optimalt. Derfor skal der tages udgangspunkt i den enkeltes udviklingspotentiale.