Skolestart

Skolestarten sker den første skoledag i maj måned det år, hvor barnet fylder 6 år. I ”Før-skolen” bliver børnene klar til at starte i børnehaveklassen efter sommerferien. Vi arbejder med forskellige emner, tager på ture og lærer SFO’en at kende. Vi deltager i morgensamling og kommer bl.a. på besøg i børnehaveklassen.

Børnene i "Før-skolen" går i skole mandag - fredag fra kl. 8.15 – til 12.00, hvor de har 4 undervisningslektioner. Herefter kan de, hvis de ønsker det, gå over i SFO’en.

Vi tilbyder en tryg og overskuelig skoledag for børnene, der allerede fra starten bliver en del af fællesskabet på skolen.

Vi prøver at holde skolepengene + betalingen for SFO’en på et rimeligt niveau, så det ikke er økonomien, der skal afholde nogen fra at vælge Ros Privatskole. Nedenfor kan I se, hvad det koster for henholdsvis skole og SFO.